D-Light Plus

18.00 EUR
D-LIGHT1
+
Pret calculat pe zi

Echipamentul D-LIGHT de la L'Ortec Medical, cu tehnologie Q-Switch Nd:YAG ofera o serie de utilizari:

- Estomparea sau indepartarea tatuajelor de diferite culori

- Indepartarea tatuajelor cosmetice (sprancene, buze)

- Indepartarea petelor pigmentate cauzate de varsta

- Tratamentul hiperpigmentatiilor cauzate de soare

Sursa este un pistol de itriu-aluminiurubin (YAG - Yttrium Aluminum Garnet) imbogatit cu o cantitate mica de neodymium (Nd), in timp ce tehnologia Q-Switch (Quality Switch) asigura pulsuri de energie foarte scurte (nanosecunde).

Principiul de functionare a laserelor Nd:Yag este fototermoliza selectiva. Acesta consta dintr-un puls de lumina cu o lungime de unda preselectata, specifica, transmisa catre structura tinta pentru a elimina diferiti pigmenti. Ca urmare a fototermolizei selective energia optica este absorbita de catre cerneala de tatuaj sau melanina in cazul leziunilor pigmentate si nu afecteaza tesuturile inconjuratoare care raman intacte.

Datorita celor doua lungimi de unda 532 nm respectiv 1064 nm, laserul nd:Yag poate indeparta, pe langa clasicele tatuaje de culoare inchisa si tatuaje colorate. Prin aplicarea luminii laser, energia penetreaza pielea si interactioneaza cu celulele care contin pigmentii. Acestea se incalzesc pana la dezmembrare, fiind eliminate ulterior pe cale naturala prin transpiratie sau prin circuitul limfatic.

Doriti informatii suplimentare?

* Lasati-ne datele dvs. de contact si noi revenim in cel mai scurt timp.