Intense 3000 SHR E-light

18.00 EUR
INT3000
+
Pret calculat pe zi

Noul Intense 3000 E-light imbina armonios avantajele tehnologiei IPL cu noua tehnologie SHR si cu rezultatele Radiofrecventei Bipolare (R.F.). Undele de radiofrecventa ajuta actionand independent de melanina firului de par sau de tipul de piele. Patrund in profunzime, generand o temperatura controlata de pana la 45 de grade Celsius optima pentru rezultate rapide si sigure.

Tehnologia E-light este recunoscuta pentru rezultatele pe care le ofera pe pielea inchisa la culoare, bronzata sau pe firele de par roscate, blonde sau albe, imposibil de epilat definitiv prin tehnologiile traditionale.

Intense 3000 E-light foloseste energie calorica optica prin tehnologia SHR si aduce un aport important de caldura. Aceasta functioneaza perfect in combinatie cu energia calorica emisa de radiofrecventa, aducand rezultate vizibile si importante. Terapia prin E-light foloseste mai multe lungimi de unda si radiofrecventa pentru a trata zona tintita. Tesuturile afectate de rozacee, pigmentare, vase capilare sau riduri vor absorbi nivelul de energie necesar pentru a distruge cauzele afectiunii. Acest lucru va permite in scurt timp reluarea procesului de producere a elastinei si colagenului. Dupa cateva sedinte, cu ajutorul tratamentului corespunzator, aspectul pielii va fi vizibil imbunatatit. Tenul va capata un aspect intinerit si luminos, semnele succesului pentru clientii dumneavoastra.

Aparatul poate fi folosit cu succes in tratamente de intinerire

sau rejuvenare pentru gat, fata, decolteu sau maini, fiind sigur si

confortabil. Datorita constructiei solide si materialelor de inalta

calitate, poate fi folosit in mod continuu, iar interfata prietenoasa si

software-ul inteligent accesate pe ecranul tactil color de 8,4 inch

ofera suport pretios operatorului, care este asistat aproape complet.

Mobil, de dimensiune mica, silentios si fiabil, aparatul Intense 3000

E-light se va adapta perfect cerintelor dumneavoastra de business si

tratamentelor dorite de clienti.

Doriti informatii suplimentare?

* Lasati-ne datele dvs. de contact si noi revenim in cel mai scurt timp.