Cool Shape 500 Cavi

14.00 EUR
COOLCAVI500
+
Pret calculat pe zi

Criolipoliza asistata LASER oferita de COOLSHAPE 500 CAVI reuseste sa combata eficient celulele grase de pe orice zona a corpului. In momentul in care celulele grase sunt expuse la o temperatura precisa de racire se declanseaza procesul numit apoptoza. Astfel, celulele adipoase sunt distruse, iar centimetrii in plus nu mai reprezinta o problema.

Sistemul COOLSHAPE 500 CAVI, prin intermediul temperaturilor induse concomitent de fasciculii LASER, fractioneaza trigliceridele din interiorul celulelor grase, transformandu-le in particule mici si solide. Intregul proces are la baza o tehnologie avasata de racire, iar aparatul include doua capete de tratament. Interfata aparatului este usor de utilizat, iar puterea echipamentului COOLSHAPE este cu mult mai mare comparativ cu orice alt echipament.

Cavitatia cu ultrasunete joase prezinta o functie suplimentara care intregeste ansambul procedurilor de estetica medicala menite sa combata adipocitul. Undele acustice produse de cele doua capete de tratament, intre 25KHz si 40KHz, pot fi dirijate in organism pentru a distruge definitiv celulele adipoase datorita efectului de frecare mecanica. Acest tip de unde joase poate distruge pana la 100 milioane de celule grase intr-o singura sedinta combinata.

Doriti informatii suplimentare?

* Lasati-ne datele dvs. de contact si noi revenim in cel mai scurt timp.